Mazattīstīts elkonis, neglīto cilvēku un cietumnieku tikšanās, jeb..par #alusmeteoritstweetup05

Pasākuma īsu aprakstu un izklāstu vēl var atrast šeit. Ieradās gan tie, kuri apstiprināja savu ierašanos, gan daži no tiem, kur šaubījās, gan arī kāds no tiem, kuri teica, ka 100% nenāks. Paša tweetup ideja radās pati no sevis, respektīvi, vairāki cilvēki, kuri līdz tam bija pazīstami tikai twitter vidē, gribēja iedzert kopā. Tā radās pirmais #alusmeteoritstweetup par ko visiem pasākuma dalībniekiem bija tikai pozitīvas atsauksmes. Nākošais pasākums tika rīkots ar domu, ka "nevar būt tā, ka twitter vidē varētu trūkt normālu bumbieru". Tāpēc arī oficiālajā pasākuma lapā sākotnēja tika minēti tādi "nepiemēroti" vārdi kā #huj un #bibis. Tie, kuri ir lietas kursā zināja, ka šie nav debesīs vērsti vektori ar nolūku "lamāties tikai tāpēc, ka lamāties", bet gan savstarpēji saistītu notikumu virknes un tēlu "Bibis" es atradu sava jaunākā brāļa pasaku grāmatā par Diegabiksi. Un nevajag domāt, ka bērni nesaprot šo savādo divdomību, saprot. Un, ja bērni saprot, kur var rasties problēma to saprast pieaugušiem twitter lietotājiem? Taču radās.
Jau pirms pasākuma par un ap to klīda savādas negācijas. Nezinu vai dēļ tā, ka pasākuma rīkošanu varēja saistīt ar bumbierenes.lv, kas ir neķītrības, nešķīstības un sliktas valodas meka, ko lielākā daļa lasa, bet par to skaļi nerunā, bet negatīvās vibrācijas bija.
Arī pēc pasākuma pozitīvi vārdi bira tikai no pasākuma dalībniekiem, jo, manuprāt, savādāk nemaz nevarēja būt, pasākums bija izdevies godam, dalībnieki dzēra, smējās, aplaudēja, uzdeva jautājumus un atkal smējās. Neesmu intelektuālis, bet diskusijas, kas izvērtās, zem jostasvietas aizgāja tikai reto reizi un arī kā izņēmums. Taču no malas parādījās tādi izteicieni, ka šis pasākums esot bijis kaut kādu izbijušo cietumnieku tuss. Nezinu kurā klasē es cilvēkus vērtēju pēc izskata, pēc zobu daudzuma, alusvēdera esamības vai matu ērkuļa biezuma. Varbūt es arī esmu neizdevies posms cilvēku bioloģiskajā evolūcijā, bet sava daļa pašcieņas man ir, ko es arī saglabāšu, neskatoties uz to, ka es nedaudz arī sabēdājos.
Tā bēda bija no sērijas, kad redzi šādu meiteni un sajūti savādu kņudoņu ķermeņa lejasdaļā, ka viņa nekad nebūs tava. Analoģijās runājot, cilvēki nav radīti draudzīgi un katram ir savs kašķītis padomā, tādējādi apliecinot savu esamību.
Neskatoties uz mazajām bēdām un nelielajām negācijām, pasākums tomēr bija izdevies godam, tieši tāpēc veltu pašus labākos vārdus pasākuma sponsoriem: atputasbazes.lv eleganto dzērāju forumam un halis.lv kuriem pietika drosmes nosponsorēt šādu "neformālu" pasākumu un vienkārši labi pavadīt laiku. Visi klanamies, jo visa viņu nauda tika godam nodzerta. Visa. Atsevišķi paldies arī Valdim Melderim par to, ka viņš ieradās un piedalījās diskusijās, tas savā veidā atdzīvināja pasākumu. Es domāju, ka arī pašam Valdim no pasākuma nesametās šķērmi, bet viņš labi pavadīja laiku, pat neskatoties uz to, ka par savu dalību savādā veidā, bet atvainojās.

Nelielam ieskatam, piedāvāju noskatīties nelielu prezentāciju par NEO, kas notika pasākuma laikā:


Kā arī lūdzu ieskatīties #alusmeteoritstweetup05 galerijā.

Es domāju un ļoti ceru, ka alus meteorītu pasākumi notiks vēl un vēl. Nevis kā pretstats kaut kam, bet gan kā kaut kas savs.. tāds interesants un labs veids kā pavadīt savu brīvo laiku nepiespiestā atmosfērā. Obrigado Brasil.