Karaliene bez Anglijas meklē pievilcīgu karali ilgstošām, nopietnām attiecībām. Varbūt varam radīt troņmantnieku kopā?

Labvakar, kaķēni,

 

Atzīšos, ka jūtos kā jaunava pirms randiņa, pēc kura viņa skaidri zina, ka tiks padarīta par pilntiesīgu sievieti. Varētu jau visu kā izsapņotajās sākuma pieredzēs, kur ir zīda palagi, sveču gaisma, rožu ziedlapiņas, brutālas sāpes un 45gadu vecumā sekojošas vizītes pie Dr.Freida pielūdzēja, jo pirmā seksuālā pieredze ir uz mūžu traumējusi jūsu libido, un jums patīk tikai, ja nodara neciešamas sāpes. Bet nē!

 

Šoreiz vēl nē! Es mazliet pastāstīšu par sevi, bet tikai mazliet. Tā, lai jūs nenobītos un arī par daudz nesasapņotos, bet tikai saprastu, kas par putnu lapsu es īsti esmu.  Turklāt Bumbieris tā vēlējās un viņa vēlmes man pašlaik ir likums.

 

Garmataina tumšmate, zaļganām acīm, samērā īsa, beidzot pilngadīga, asu mēli un visnotaļ samaitātu prātu. Man teica, ka prātīgāk varētu būt jums neatklāt savu īsto izskatu, bet man patīk apziņa, ka domā tieši par mani, sitot kulaciņā (ou, un viņi tā darot, hihihi). Patīk slikts, degradējošs humors, vēlams par citas rases vai vismaz pie citas reliģijas piederīgajiem. Nav arī nekādas vainas sieviešu izsmiešanai, un man tas patīk pat vairāk par žīdu jokiem. Māku būt pieklājīga lēdija, ja nepieciešams radīt šādu iespaidu un māku arī būt vulgāra un neķītra, ja tas ir vajadzīgs vai ja to vēlos. Jebkurā gadījumā daru tā, lai viss būtu manās interesēs, un Šlesers nobītos kā maza sieviete, ja zinātu par manu eksistenci, jo es pārņemtu visus viņa padotos viens un divi ar pāris kvalitatīvajiem bj-iem (paņemt aiz vaidziņa, ja dzīvo laukos un neskaties porno aizjūru valodās). Vai vismaz tā man ir teikuši ;)

 

Labi, pietiks te ar jums flirtēt, es domāju, ka jums pietiks informācijas par mani un gan jau tāpat mēs iepazīsimies un sadraudzēsimies.

Bučas un uz tikšanos pēc pāris dienām, kad apskatīšu pāris sev interesējošus jautājumiņus, jo man beidzot sāk parādīties laiks un vēlme to darīt,

 

 Vulpes Vulpes